Jäsentiedotteet 2/2016

Hyvä! senioriopettajat!

 

Teimme kotiseuturetken 12.8.16 Liminkaan. Meitä oli kaikkiaan yhtensä 19 jäsentä ja avecia. 

 

Lounaan jälkeen lähdimme Galleria Heiskariin, jossa galleriaisäntä Matti Heiskari esitteli taidegallerian teoksia. Taidegalleria on vanhassa pihapiirissä, jossa rakennukset, navetta, aitat on kunnostettu taiteen esillepanoa varten. Melko harvinainen paikka.

 

Jätimme Alakestilän Arboretum-vierailun sateisen sään takia, mutta Ultsi Lumpeen valmistelema luontopolku toteutettaneen siellä lokakuussa.

 

Palasimme Linnukan koululle (Liminganlahden yhtenäiskoululle) takaisin ja tutustuimme uuteen parakkiluokkakouluun. Oppaana oli toisen polven opettaja Eero Lumme. Pulpetit olivat hauskat; puinen keittiönpöytä perineisine keittiötuoleineen!

 

Joimme sitten kahvit porkkanaleivosten kera Linnukan kouluravintolassa, jossa lauloinne syntymäpäiväonnittelulaulut Marjatalle ja Sinikalle, kuulimme Tapio Junttilan kertovan muun muassa Aapraham Ojanperän muistoksi vietettävistä juhlallisuuksista vuonna 2017 ja pääsiäistapahtumista.  

 

Tiedotusta tulevista tapahtumista:

 

  1. Keskustelimme kuukausitapahtumasta ja kaikille eläkeläisille avoimesta klubista. Tapaamispäiväksi sovittiin joka kuukauden 1. keskiviikko klo 12 Limingan kirjastossa, josta voidaan myös siirtyä johonkin erityistapahtumaan. Tapaamisesta ilmoitetaan Rantalakeus-lehden seuratoimintapalstalla.
  2. Oulun ja Kainuun senioriopettajayhdistysten yhteinen teatteri- ja lounastapaaminen on  18.11.2016  . päivä Oulun kaupunginteatterissa, jonne meille on varattu 25 lippua. Muutama mestä on tehnyt jo varauksen Ritva-sihteerille. Yhdistysten j’senten tilatut liput maksetaan yhdellä kertaa syyskuun 29. päivään mennessä. Tilaisuudessa on läsnä Senioriopettaja-lehden päätoimittaja Anneli Rajaniemi. Lounas voisi olla yhteinen ja jatko vaihtoehtoinen: teatteri/taidemuseo/kirjasto/Tietomaa/Valkea. Kaupunkiin pääsee mukavasti bussilla seikkailun merkeissä, jos yhteiskyydit eivät käy.
  3. Lokakuun 4. päivä vietetään kansallista SeniorSurf-päivää, johon osallistumme sopivalla tavalla. Ehkä opettelemme vähän lisää tietoteknisiä taitoja.
  4. Meillä on nyt myös Facebook-sivut, jonne pääee, vaikka ei olisi itse Facebookissa omalla profiilillaan. Nimi on Limingan ja Lumijoen senioriopettajat ry. Meillä on myös ei-julkinen ryhmä Facebookissa, johon liitetään opettajasenioreita, myös jollain tavalla Liminkaan tai Lumijokeen littyviä henkilöitä.

 

Linkkejä senioriopettajien kotisivuille ja Facebookiin.

 

 

 

OSJ ry:n sivu verkossa: http://www.osj.fi/fi/Blogi

 

OSJ ry:n Facebook-sivu verkossa: https://www.facebook.com/osjry

 

Terveisin Maiju ja Ritva

 

Oman yhdistyksen Yhteystiedot: 

Maiju Junttila, puheenjohtaja

Ritva Rundgren, sihteeri

 

 

 

 

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
seniorit(at)oaj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.